40årsfest

Igår fyllde Thom 'gubbe' och det bjöds på fantastiskt god mat och fika på Relägränd i Sund! Altanhäng med kvällssol, gasolvärmare, diverse drycker och tilltugg som slutade vid midnatt för min del då jag hade jobb 7-11 på schemat idag. Bra kväll!


Dinner with friends

I fredags gjorde jag och Joe trerätters och bjöd våra vänner! Eller rättare sagt så gjorde jag bara potatismuffinsen då mina ögon höll på att döda mig! 2,5 timme nattsömn, jobb 7-15 och lökhackande (no shit..) är inte att rekommendera! La mig på sängen med dunkande huvudvärk men blev till slut mig själv igen. Så det blev en jättetrevlig kväll ändå, synd bara att L inte kunde va med.. Förrätten blev kallrökt lax med löjrom och krustader fyllda med skagenröra. Till huvudrätt åt vi grillad fläskfilé, potatismuffins och pepparsås. Desserten blev en vit chokladpanacotta med färska bär. Långa middagar i goda vänners lag är bland det bästa som finns alltså <3


Vacay's over

I onsdags var jag back in business efter tre veckors semester. Tre veckor gick onekligen sjukt fort men det som är ännu konstigare är att det känns som om jag redan jobbat ett par veckor och kommit in lunket igen....
Haha, lunket? Känns väldigt ironiskt på nåt vis att skriva så men. Det här med rutiner är väl fortfarande inte min grej om jag säger så..
 
Trodde jag skulle va bättre än såhär (läs:ingenting) på att uppdatera om vad som händer men tji fick jag! Haha
 
Jag gjorde inte mycket den här semestern och konstigt nog fann jag mig i det med. Det faktiskt så jävla skönt att bah få va ibland också. Inga måsten, inga tider att passa; saker som jag annars lätt stressar upp mig för. Sen hade vi ju en vecka i Cypern i Maj också då vi gjorde allt möjligt och det vägde väl upp att vi bara tog det lugnt nu'ra. MEN  dock hade jag velat åka till Ulvön, bo där en natt eller två och bara mysa. Men då det aldrig är nåt väder som gör det värt det eller några lediga rum förrän mitten av Augusti känns det mest bara njäääääe. Fast kanske får det bli en dagstripp nån dag. Om det är sol och jag är ledig. Men då äre mycket som ska stämma så jag hoppas inte alltför mycket. Annars skulle jag gärna ta en picnic nån dag, chilla på nån uteservering vilken tid som helst på dygnet, åka ut med båten (ska surra lite på pappa om det) eller bara grilla och dricka vin nån kväll..
 
Nu ska vi äta en bit mat innan vi åker en sväng till svärmor som fyller år idag. Blir kalas till veckan så tänker bara fara och säga grattis..Var ett tag sen man träffa ná så det ska bli kul!

RSS 2.0