Hej

Åh. Min sömnrytm är ju verkligen helt fantastisk.

Inte.

Skönt dock att kvälla och ta vara på solen om dagarna. Lapat sol på balkongen ett tag nu iallafall medans det faktiskt gick att sitta här! Inte lyxigaste uteplatsen direkt..antingen fryser man eller svettas som en idiot. På semestern kanske man ska ta en filt och lägga sig på gräsmattan här utanför och sola. Perfekt insyn från busshållsplatsen och alla andra håll typ. Och så alla jävla ungar med sina mopeder i huset ovanför som gått på sommarlov. Fast på dagarna är det oftast lugnt men dom står och gasar och lever om nätterna igenom! Konstigt att det är okej i ett sånt här område? Det gör mig iallafall jävligt irriterad med risk för att låta som en gammal surpuppa.

Nä plikten kallar..dags att fixa sig så man ser anständig ut för jobb. Tog mig igenom den fruktade hårtvättsritualen igår, då håret blir som en enda tjock tova av alla gamla produktrester eller vad det nu beror på? Kevin Murphy i all ära, men varför blir det såhär?? Håret står åt alla håll idag iallafall. Volym är ju alltid trevligt dock..


Söndagsfrukost

Kaffe, crossiant och mitt gamla porslin. Lyx!


Examen och sånt

Älskar känslan när solens strålar letar sig in genom fönstret en tidig morgon och man känner sig pigg..man somnar igen och sover en timme till bara för man kan, vaknar igen och är TRÖTT..Fyfan! Skulle ha klivit upp när det kändes sådär bra istället! Klassiskt misstag, I guess..

Idag tar min boy som sagt Examen så dagen kommer ägnas åt detta mest. Ska snart till frisören och sen möta upp min vän Emelie för en lunchdejt innan hon åker iväg på semester också :) nånstans tänkte jag försöka hitta en outfit också, hur tänkte jag där? Frisören går nog fort tror jag men jaja, blir som det blir.

Puss


Torsdag

Stress, nu är du här igen! Längtar tillbaka till lugnet i Cypern jag..
Joe tar examen imorgon och vi har hunnit halvvägs med middagsbuffén typ..antar att det är bra för att va vi? Inte ofta man bjuder så många på mat samtidigt, känns lite nervigt..har verkligen ööööst på med mat och dryck inför detta, tycker vi. Så hoppas vi slipper stå där med snoken i brevlådan och skämmas..haha! Men det blir nog bra. Och gott förhoppningsvis!

Förövrigt har jag jobbat och gått på helg idag och även gjort årets första visit på Villakiosken och ätit Parisare! Det var verkligen längesen. Å gott varné! 39 pix, ett hett tips..

Nu sitter jag med en ansiktsmask i nunan som ska bort, sen blire sängen. Sent igen. Inte alls otippat, åkte inte ifrån Thom och Helena förrän vid 23 så. Dock äre skönt att ha köttet och kycklingen klar iallafall. Näru, mer matlagning imorgon! Natti


Cyprus

Cypern var underbart. Precis som sist! En vecka på den här ön är som balsam för själen. Jag vet att man alltid säger så, men jag behövde det verkligen. Och vattnet var lika blått som det ser ut..

RSS 2.0