If it's not like the movies


Händerna mot himlen

 
Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.


Rosa pärlor

Ikväll har vi firat Kanelbullens dag med bullar med rosa pärlsocker på!

Förövrigt har man ju även en skön katt som absolut ska bita på allt! När han blev påkommen med mobilladdaren visste han iallafall vad han skulle göra för att verka så oskyldig som möjligt. Lägga sig ner i en konstig ställning och låtsas sova och lite diskret sådär öppna ögonen ibland för att kolla om vi går på det ;) sen somnar han på riktigt till det monotona ljudet av South Park.


BAG NO.6

Skulle inte vart så dumt med en ny festväska hörrni! Jag som är en sådan partyprincess nu förtiden, hehe..

Men Vagabond har gjort ett gäng snygga väskor (och lite annat) i läder som är svåra att motstå! En liten svart och stilren men inte det minsta tråkig! Och jag har nog nån femhunka över så det är inte omöjligt att jag klickar hem den snart!
 

Monday morning

Oboyyy! Började "morgonen" med min nya favoritfrukost, fullkornsvälling. Tänkte mysa ner mig i soffan med en kopp, en Sturekatt som hoppat upp i knät och Joes nya surfplatta. Tar en klunk och håller på att bränna sönder käften, får lov att spotta ut det i handen, lubbar och skriker som en idiot mot närmaste vattenkran. Blåsor överallt och morgonmyset som bortblåst. Det ska väl kännas att det är måndag?

Så jäkla trött efter helgen!

Fullt ös varannan ledig helg då man ska passa på att göra ALLT och så ska man dessutom ha energi att jobba hela veckan sen, va ledig en dag och sen jobba helgen...Jomenvisst det har sin gilla gång serru!

Nu blir det lugnt i typ 2 timmar, sen ska jag börja tänka på att göra mig redo för jobbet klockan fyra. Förövrigt har jag inga andra planer för dagen än att äta upp min pizza, kolla facebook och kanske, kanske, kanskee bjuda på ett eller annat inlägg till här också

Jag i lördags. Blev ju utgång då förresten! Fan vad jag hatar sånt nuförtin. Först provade vi Merry Can men vakten sa vänligt men bestämt att det var 26 där. Innan vi ens hann visa leg så vi ser nog riktigt unga och oförstörda ut hahaha. Nemen helt okej, jag förstår grejen.. Eller gör man det? Är inte 26 en lite knepig gräns? 23, 35 eller nåt sådant men 26? Welliwell, vi styrde kosan mot Olles, haha ja där kom jag ju in utan problem, likaså min syster men tydligen inte hennes kompis som är äldre än henne? Och ja hon var lika skötsam som oss andra.....Flera smet förbi i kön/provade ställa sig igen men ORKA...Vi kom seeent  till Harrys istället och dansade till halvdan musik, sen blev det ett minimål på Max innan hemgång. Helt okej egentligen men kroglivet verkar inte va nåt för mig längre. Sällskapet var dock Top Notch as allways! 


RSS 2.0